Om oss

MÖT TEAMET

Vårt team består idag av 4 personer där Henrik Pettersson är 
VD och ägare av företaget Starka Resultat AB

En gemensam nämnarna för alla som arbetar för Starka Resultat är att just resultatet är det viktigaste både för dig som privatperson och för dig som driver ett företag. Den gemensamma nämnaren för våra utbildare är energi, glädje, driv, skratt, utveckling och förmågan att ändra människors beteende.
Vi ger dig starka resultat!

henrik.png

HENRIK PETTERSSON

Henrik Pettersson är grundare och VD i Starka Resultat

Han har lång erfarenhet från större projektarbeten, han har tidigare haft ledande tjänster inom SATS koncernen. Spetskompetens inom försäljning och förändringsarbete.

Henrik är utbildad marknadsekonom, QP (Qualified Partner) IHM business school, och IHM Volvo Cars business school. Energi – Glädje och Omtanke är personliga ledord.

marcus.png

MARCUS RYDBERG

Säljare & coach

Marcus Rydbergs intresse för ledarskap väcktes redan vid femton års ålder, som ledare för andra ungdomar inom Ungdoms Sveriges Flotta. Marcus har arbetat med försäljning under de sista femton åren, både med egen försäljning och i coachande roller för andra säljare. 

nder sista fyra åren har Marcus arbetat med just träning i försäljning och service för chefer men också direkt mot deras säljare.

anette.png

ANETTE

ELMHAG

Annettes signum är att arbeta genom ett företags värderingar

Anettes signum är att arbeta genom ett företags värderingar och lägga det som grund för goda resultat oavsett vilket område det handlar om. 

Anette Elmhag har drivit en rad förändringsprocesser och har mycket god samarbetsförmåga och får människor runt henne att tycka att förändring är spännande, en förutsättning för utveckling och stark lönsamhet.

rinda.png

RANDI PETTERSSON

Kundservice på hög nivå och är en sann inspirationskälla

Randi Pettersson expertis är att inspirera och motivera personal som arbetar med kundservicefrågor. Randi har under sin tid som kundservicechef på SATS kammat hem vinsten SM i kundservice hela 4 år i rad.

I dag underhållande och lärorika inspirationsföreläsningar och workshops inom ämnet kundservice och teambuidning.

 

SOCIALA MEDIER

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER