SOCIALA MEDIER

 • Black Instagram Ikon
 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Våra tjänster

 

Ledarskap

Här får du ta del av hur högpresterande Ledningsgrupper arbetar 
och vilka faktorer som har störst påverkan på lönsamhet och effektivitet i vardagen.

Tempot är högt, arbetet är processinriktat och fokus ligger på att ge dig metoder och verktyg som både utvecklar dina säljledare/chefer och ditt strategiska säljledarskap.

Några av de mest efterfrågade utbildningarna är:

Målstyrning & uppföljning 1+1 dagar

Att vara sin egen coach.
Vi skapar en konkret plan för vilka proaktiva åtgärder du behöver göra för att vara säker på att du når dina mål.
Vi jobbar här aktivt enligt en modell som heter RAK.

kultur 1 dag

Detta riktar sig till dig som vill utveckla kulturen och tänket runt kulturen på företaget oavsett affärsområdesansvar. Programmet bygger på att ni gemensamt skapar er kultur och får ett samsyn hur ni skall leda och driva er kultur i hela företaget. Vi jobbar med det coachande förhållningssättet och ger er verktyg får att jobba med såväl nuläge, önskat läge och en plan på hur ni ska ta er dit.

Coaching mot starka resultat 1+1 dagar

Denna kunskap är en förutsättning för att du som ledare på ett professionellt sätt skall kunna coacha dina medarbetare

Coachande samtal:

 • GROW /Nöhra som verktyg

 • Samtalsstruktur

 • Vi lägger tid på eftermiddagen att träna coachande samtal

Effektiva möten och Utvecklande ledarskap 1 dag

Effektiva möten

 • Vilka möten bör vi genomföra och varför

 • Syftet med varje möte

 • Presentationsteknik

 • Inspirerande säljmöten och visuell styrning

 • Vad är nycklarna till ett utvecklande ledarskap

 • Syftet är att bedöma medarbetarnas utvecklingsnivå och leda därefter

Vi tror att den som klarar att omsätta strategi och plan i trovärdiga och minnesvärda upplevelser i köpögonblicket, är den som vinner konkurrensen i framtidens marknad

Motivations/Inspirations
Föreläsningar

Varför är det så att vissa människor lyckas på nivåer de aldrig ens tänkt, medan andra kämpar?

Det handlar om hur de hanterar sina tankar, tar hand om sin energinivå, sin produktivitet och förmågan att påverka andra skickligt. Tänk på det. Om du inte kan behärska dina tankar, din energi, din förmåga att få saker gjorda, och din förmåga att påverka andra att hjälpa dig på din resa, då du har fastnat för evigt i medelmåttans land.

Men lär dig att behärska dessa saker, och livet förändras för alltid, och hög jämn prestation blir ditt varumärke. Den mest vanliga ursäkten för många av oss människor är ofta att vi är så enormt duktiga på att hitta orsaker varför vi ska skjuta upp saker.
-Jag startar på måndag syndromet.

Det är bara det att den måndagen blir ofta också uppskjuten... 
Tvivel eller andra störande moment är ofta ursäkten

 

Några av de mest efterfrågade föreläsningarna är:

Vinnande självledarskap

En riktigt boost för åhörarna med eftertanke för åhörarna om sin egen status just nu, vart är jag och hur ska jag själv bemöta stress och hålla motivationen uppe fler dagar och tider under veckan. Allt är faktiskt möjligt med framgångstro, energi och målfokus. Här ger Henrik er en riktigt tankeställare

Motivation = att hålla sig ren, rekommenderas därför dagligen!
Hur håller du passionen vid liv?

Morgonen sätter standarden för resten av dagen
 

Vinnande försäljning

Allt framgångsrikt är byggt på engagemang. Ni som vill lägga extra mycket fokus på individens ansvar för sin egna säljframgång och utveckling har hittat rätt här. En föreläsning som verkligen kommer skapa resultattänk i organisationen.  Energifylld kompetens höjare

Framgångsfaktorer i vinnande försäljning:
Rätt saker v.s saker rätt
Övertyga med rätt frågemetodik

Förberedd - Tränad - Tro på det du gör

Dreamteam – hur får man ett team som levererar världsklass?

Vad är hemligheten för att få ihop ett bra och välfungerande team som levererar bra resultat? Bli med på en rolig och lärorik föreläsning om viktiga faktorer i ett team och gruppdynamik. 

Vad ÄR ett vinnande koncept? 
Föreläsningen passar både för ledare och icke ledare.

Vår styrka ligger i att få affären att fungera i mötet med kunden, en kund som förväntar att ditt företag och dina anställda ger en trovärdig känsla av omtanke.

 

Försäljningsträning

Vi erbjuder säljträning där vi lägger stor vikt på inspiration och motivation.

Vårt mål är att få alla deltagare att få känslan att de kan och vill bli bättre och det gör vi genom att motivera och inspirera. Vi använder självsagt säljprocessen som en grund för säljträningen och bryter ner och övar på det som ni behöver mest hjälp med just nu.

Vi vet att effektiv säljkommunikation och sann omtanke är viktiga faktorer inom försäljning. Varför den bästa säljaren lyckas, är ofta tron på att det den säljer verkligen kan göra skillnad.

Några av de mest efterfrågade utbildningarna är:

Mötesbokning

Under förmiddagen bygger vi en mall för hur samtalet skall gå till och under eftermiddagen så arbetar vi skarpt med samtal. Under samtalens gång får säljarna personlig coaching för att maximera resultaten. Under dag två tittar vi ytterligare på säljmetodik, ser över mallen. Därefter ringer vi skarpt läge igen, detta med personlig coaching.

Här lär vi ut hur ett telefonsamtal skall gå till för att skapa en god relation direkt med kunden i andra sidan av telefonluren. Det är viktigt att fånga personen direkt för att skapa ett intresse för oss som säljare. Detta är oftast det som skiljer en säljare som lyckas skapa resultat i telefon mot en säljare som inte klarar det.

Bootcamp säljteknik

Här arbetar vi med rutinerade säljare som får möjlighet att applicera sin kunskap direkt på produkten eller tjänsten som skall säljas.
 Bootcamp kan också användas direkt på olika säljsituationer, exempelvis en kampanj eller ett speciellt erbjudande. 

Vi börjar mitt i trappan med att presentera lösningen, arbetar därifrån bakåt mot frågemetodik i behovsanalysen. Vi avslutar sedan med avslut och invändningshantering. Detta är ett väldigt effektivt sätt att arbeta för att hitta säljpitchar samt styra kund mot produkten/tjänsten vi vill sälja.
Här går vi igenom hela säljprocessen men med lösning på produkt eller tjänst

Säljkultur 1 dag

Detta riktar sig till dig som vill utveckla kulturen och tänket runt kulturen på företaget oavsett affärsområdesansvar. Programmet bygger på att ni gemensamt skapar er säljkultur och får ett samsyn hur ni skall leda och driva er säljkultur i hela företaget. Vi jobbar med det coachande förhållningssättet och ger er verktyg får att jobba med såväl nuläge, önskat läge och en plan på hur ni ska ta er dit.

Några av de mest efterfrågade utbildningarna är:

Vinnande försäljning

Här arbetar vi med säljkåren som får möjlighet att applicera sin kunskap direkt på produkten eller tjänsten som skall säljas.

Kompetensen finns redan i de flesta säljorganisationer idag, det handlar om att facilitera fram ett vinnande koncept kollegialt. Hur kan vi få de högpresterande att dela med sig till övriga, och samtidigt hålla gruppdynamiken intakt. Vi jobbar med säljmetodik i god mix med övningar och workshops. 

Många goda referenser från grupper med en mix av rutinerade säljrävar och nya. 

Blir en dag att ta med sig vidare och en god tankeställare.....  det är ofta kommentarer från deltagarna

Säljkultur 

Detta riktar sig till dig som vill utveckla kulturen och tänket runt kulturen på företaget oavsett affärsområdesansvar. Programmet bygger på att ni gemensamt skapar er säljkultur och får ett samsyn hur ni skall leda och driva er säljkultur i hela företaget. Vi jobbar med det coachande förhållningssättet och ger er verktyg får att jobba med såväl nuläge, önskat läge och en plan på hur ni ska ta er dit. En workshop där deltagarna är med till stor del och skapar och belyser vad som ska fokuserar på vidare. Skapar en tydlig mall för både hur och vad som är viktigt för att hålla engagemanget högre upp under längre tid. 

Övergripande säljträning efter säljprocessens steg (introduktionsutbildning) 

Här tittar vi på hela säljprocessen. Ser på första intryckets betydelse, hur vi ska agera professionellt för att skapa ett bra första intryck. Vi djupdyker i behovsanalysen och tittar på frågemetodik. Arbetar vidare med presentation och jobbar från det med avslut. Efter avslut jobbar vi med invändningshantering och uppföljning.

Alla föreläsningar kan beställas som ren föreläsning eller som workshops.
Tid för föreläsningar: ca 1 timme
Tid för föreläsning med worshop: halv eller heldag

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER